Live CX

woensdag 21 december 2011

De week van CycloCrosslive! (12) Katerkoers-editie

Deze week staat geheel in het teken van "De Katerkoers" bij HSK TRIAS te Den Haag. Deze veldrit is weer terug van weggeweest. Er gaat een lange historie aan vooraf,SR en TC De kampioen heeft het destijds een paar keer georganiseerd. Nu op 1 januari 2012 is het dan weer zover. Om 11 uur starten de Masters om een cross te gaan rijden van 40 min. Om 11.02 starten de Dames/Junioren Nieuwelingen/meisjes. 12.00 uur de Ama/sportklasse en de nieuwelingen 13.00 en junioren sluiten om 14.00 uur deze nieuwjaarsdag af.Iedereen met een knwu licentie kan deelnemen. Wij van Cyclocrosslive gaan het parcours helpen uitzetten! We houden je op de hoogte en de ontwikkelingen. De flyer is al gemaakt en het parcours wordt op papier al uitgezet.
Veel plezier op deze site en alvast fijne feestdagen en een gezond crossjaar 2012!

zaterdag 17 december 2011

De week van CycloCrosslive! (11) Echte Modder

Het was een regenachtige week waar de crossen alleen maar zwaarder van worden en dat is zo gebleken.Overal was het een dikke laag modder zoals een cross hoort te zijn "zegt men". Leuk voor het publiek maar we zijn geen clowns natuurlijk. Een echte cross is een combi van techniek en modder, keuzes van banden, goed schakelen. Er waren heel wat derailleurs gesneuveld dit weekend.Ook die van de modder-ator maar ook van andere renners in de regio's. Met veel modder is een fietswissel bijna noodzakelijk maar niet iedereen heeft twee fietsen. Het echte werk is dus begonnen! Deze week dus ook weer heel wat crossinfo op de site. We trappen af met Woerden! Veel plezier! Next week is er een speciale 'Katerkoers week'.

zaterdag 10 december 2011

De week van CycloCrosslive! (10) Crossmoe?

Het is alweer een week voorbij en we zijn inderdaad de 2000 toeschouwers ruim gepasseerd. Wat is er in de week gebeurd, Het woord "crossmoe' heb ik in de media al meerdere keren voorbij zien komen. Stybar is moe, sommige regio-amateurs krijgen vermoeidheidsklachten en laten ook wedstrijden schieten. Ikzelf was deze week ook "moe". Het is ook best een zware sport en het lichaam zegt dan "stop, even niet meer". Dan neem je een rustweek en ga je daarna weer aan de training. Deze week gaan we dus ook weer gewoon deze site voorzien van crossinfo! Nix crossmoe! maar cross-moet!

zaterdag 3 december 2011

De week van CycloCrosslive! (9) Blubberen

Heerlijk crosweer is gekomen crosweer van Sinterklaas.. Ja,Het echte crossen is begonnen mensen! De droogste maand was november maar zaterdag was de regiocross in Bergschenhoek één van de natste uit deze competitie.Deze week gaan we weer een boel info verzamelen uit de crossregio's dus maak je borst maar nat! Veel plezier!En blik nog even terug naar de vorige week..."ouder bericht" En leuk dat jullie zoveel belangstelling hebben.Op naar de 2000 toeschouwers!